لزوم پذيرش تغيير چاپ
مقالات شما
يكشنبه, 07 مرداد 1386 07:51
تعداد بازدید :5836

امروزه ساختمان سازی از مشاغل پررونق است. روزی نیست، شاهد نباشیم که چگونه خانه‌های قدیمی به سرعت خراب شده و به جای آن آپارتمان‌های سر به فلک کشیده جایگزین می‌شود.

ولی آیا تا به حال با خود فکر کرده‌اید که اگر قرار بود خاک برداری ساختمانی با بیل و به صورت دستی صورت گیرد چه مدت طول می‌کشید تا عمق مورد نظر برای ساختن یک آپارتمان 10 طبقه به دست بیاید؟ و یا اصلاً ممکن بود؟

ولی در عوض با استفاده از دستگاه‌های مدرن از جمله بیل مکانیکی می‌توان ظرف چند روز و یا حتی چند ساعت خاکبرداری را انجام داد.

این مطلب در موارد دیگر نیز صادق است. از جمله در زمینه ي کشاورزی. اگر شخم زدن زمین با گاو آهن روزها و ماهها طول می‌کشید و یا جمع‌آوری محصول به صرف وقت و انرژی بسیاری نیاز داشت؛ ولی امروزه تکنولوژی جدید در قالب دستگا‌ههایی همانند تراکتور، کمباین .... به کمک انسان آمده و کار چند روز را در ظرف چند ساعت انجام می‌دهد.

پس واضح است که جهان در حال تغییر و پیشرفت است و هر روز نسبت به روز پیش از لحاظ تکنولوژی جلوتر می‌رود.

ولی براستی چه کسی است که خواهان استفاده از این فن‌آوری‌ها و امکانات روز دنیا در جهت آسایش خود نباشد؟

ما که حاضریم در هر شرایط و به هر طریقی از کلیه امکانات مدرن مادی در جهت رفاه خویش بهره‌ گیریم چرا در زمینه روحانیات اینگونه نمی‌اندیشیم؟

همانطور که نمی‌شود با ابزار و وسایل قدیمی کارهای امروز را به خوبی انجام داد، مسلماً در خصوص مسائل روحانی نیز احتیاج به منبع جدید و تازه‌ای است که هماهنگ با مشکلات و مسائل روز جهان باشد و بتواند در جهت درمان آن اقدام کند نه خود دردی به دردها بیفزاید!

بدرستی اگر طالب کسب روحانیات باشیم، باید از تعصب رها شویم و خرافات را به دور اندازیم؛ چون فرق بسیاری است بین خرافات و تعصب و تقالید از طرفی و حقیقت از طرف دیگر.

ما باید خواهان حقیقت باشیم از هر منبعی ظاهر شود. به طور مثال اگر کسی حقیقتاً به طبیعت علاقه داشته باشد و عاشق گل‌ها و گیاهان باشد، مسلماً این گل اگر در هر باغی بروید باز هم به نظر او جلوه خاص خود را دارد و ظاهر و شرایط باغ نمی‌تواند اثر منفی در نوع نگرش او داشته باشد.

اگر با دیدی منصفانه بنگریم، کسی که در جستجوی حقیقت است باید خود را از افکار و اعتقادات گذشته فارغ کند و با فکر روشن و مستعد به تحقیق و تفحص بپردازد.

حقایق روحانی در کلیه ادیان الهی یکی است، ولی چون هر یک از این ادیان در زمان و شرایطی خاص خود ظاهر شده‌اند و به تدریج بشر را به مرحله بلوغ و کمال خود رسانده‌اند، در نتیجه در بعضی از امور که شامل فروعات دین می‌باشد با یکدیگر تفاوت دارند ولی این تفاوت نباید مانعی برای حصول وحدت و اتحاد ادیان باشد.

با این وجود عقل سلیم حکم می‌کند همانگونه که در زندگی مادی از بهترین امکانات استفاده می‌کنیم، در زمینه روحانیات نیز از همه ي منابع وامكانات جديد بهره گیریم.

نظر شما چیست؟

 

افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
شكيبا |1386-5-14 00:02:01
حق با شماست. ولي براي همهء ما كار دشواري است
كه عقايد قديم را كنار بگذاريم. به هر حال كاري
است كه بايد كرد و بايد در اين مورد به هم كمك
كنيم
سپیدار |1386-5-13 02:17:29
حقیقت جالبیست. ما در مورد چیزهایی که با
چشممان می بینیم قبول داریم که باید از وسایل
نو استفاده کرد و هر روز به دنبال جدیدترین
چیزها هستیم ولی افکارمان را درون صندوقی
محبوس کرده ایم و به در آن قفل زده ایم که
مبادا کسی بخواهد به آن دست بزند.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."