آمار سایت

مندرجات : 721
تعداد نمایش مندرجات : 8805989
بازديدکنندگان : 7097230

قسمتهای سایت

مقالات شما
خواندنیها

عضویت در خبرنامه

افسردگی بیماری هزاره ي جدید چاپ پست الكترونيكي
نوشته شده توسط هدایت   
پنجشنبه, 05 مهر 1386 13:15
تعداد بازدید :7055
افسردگي بیماری هزاره جدید است که گریبان گیر تمام کشورهای پیشرفته و در حال توسعه شده و هر کشوری به نوعی با آن درگیر است. متأسفانه آمارهای جهانی نشان می دهند که 25 درصد جمعیت هر کشور به این بیماری دچار هستند، به گونه ای که از هر 4 نفر یک نفر به این بیماری در درجات مختلف از خفیف تا شدید، مبتلا مي باشد. این است بیماری افسردگی.

 این بیماری مسری نیست، یعنی از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود. علائم این بیماری عبارتند از پرخاشگری، غم و اندوه پایدار، اضطراب، احساس پوچی، احساس ناامیدی و بدبینی، احساس گناه، احساس بی ارزشی، دشواری در تمرکز، یادآوری و تصمیم گیری، عدم توانایی در اندیشیدن،بی خوابی و یا افزایش میزان خواب، از دست دادن اشتها و کاهش وزن، عدم تمایل به ملاقات با دیگران، زود رنجی، احساس بی ارزش بودن و ناعادلانه بودن زندگی و افت اعتماد به نفس، تحریک پذیری و یا کندشدن حرکات و واکنش ها و بی تفاوتی.

افسردگی اختلالی است که قادر است، افکار، خلق و خو، احساسات، رفتار، سلامتی جسمانی و روحی هر فرد راتحت الشعاع قرار دهد. هرانسانی درمقطع خاصی اززندگی خود به افسردگی دچار می گردد که متأسفانه در کشور ما 60 درصد از جوانان به این بیماری دچار هستند كه البته درجات آن متفاوت است.

وجود افسردگی در هر جامعه علل مختلفی دارد و با توجه به شرایط محیطی و اجتماعی آن کشور یا اقلیم متفاوت است.

دلایل عمده ي افسردگی وجود یکسری بایدها و نبایدهاست؛ یعنی جوانی كه دارای یک روحیه پرنشاط و پرانرژی است و احتیاج به تخلیه این انرژی ها دارد؛ معمولاً با انبوهي ازاين بايدها و نبايدها مواجه مي شود و درهمين جاست که نقش اجتماع و خانواده پررنگ می گردد.

اگر جوان در خانواده ای باشد که مرتباً بین والدین و یا بین والدین و فرزندان پرخاشگری و نزاع وجدال باشد و جوان ترس از دعوا شدن و کتک خوردن داشته باشد؛ یا اگر درخانواده ای باشد که یک فرد تصمیم گیرنده است و همه باید اطاعت محض از وی داشته باشند وجوان در این خانواده نتواند افکارش را منتقل و مطرح کند و یا اگر بازگو نمود با سردی یا تمسخر به آن پاسخ دهند؛ یا همیشه در جواب تفکراتش صفت جوان بودن یا پخته نبودن افکارش به او گوشزد شود و یا اینکه خانواده قدرت تصمیم گرفتن را از جوان بگیرد و تمام بایدها و نبایدها را خانواده به جوان بگوید؛ در این حالت جوان با یک یاس و نامیدی روبرو می شود که فکر بیهوده بودن و یا بی اختیار بودن به او دست می دهد.

یکی دیگر از ابعادی که در این بیماری نقش دارد اجتماع است. اجتماعی که نتواند نیازهای به حق یک جوان را شناسائی و ارضاء کند؛ به جوان اجازه تفکر کردن ندهد؛ امکانات لازم را برای پیشرفت و ترقی و بروز خلاقیت هاي او فراهم نکند، شرايط رابراي ابتلاي جوان به افسردگي فراهم مي سازد. به طور مثال اجتماع باید بتواند رفاه مادی، مانند مسکن و شغل مناسب در خور شخصیت یا علاقه جوان را فراهم کند. در این صورت است که اجتماع وظیفه خود را در ممانعت از بروز و پیشرفت این بیماری ایفا کرده است.

وقتی این بیماری شیوع پیدا کند، گرایش به خودکشی، مواد روانگردان ، الکل و مواد مخدر در جامعه زیاد می شود. متأسفانه در آماری که از شهر تهران گرفته شده، 4 درصد داروی روانگردان، 2/7 درصد مواد محرک و 26درصد الکل توسط جوانان مصرف می شود.

اینجاست که خانواده با کمک اجتماع باید دست به دست هم دهند تا بتوانند جوانان این کشور را که حداقل دوسوم جمعيت این مملکت را تشکیل می دهند، نجات دهند.


افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
طباطبايي |1387-7-29 06:11:12
در اين متن بيشتر تعريف افسردگي شده ، كسي كه
مبتلا به افسردگي ميشود خودش تا حدودي علت آن
را متوجه ميشود و در حال حاضر من فكر ميكنم 80
درصد مردم ايران افسردگي دارند كه شدت آن در
برخي از افراد بيشتر و در برخي كمتر است ، لذا
از شما خواهشمنديم حتما حتما راههاي درمان
بهتر و سريعتر را پيدا كنيد و ما را از اين
بيماري نجات بدهيد. آيا درمانهاي گياهي
ميتواند موثر واقع شود ؟ من در طب پارسي
دارويي را مشاهده كردم كه بسيار بسيار در
موردش توضيح داده شده بود و آن شربت سودا بود
آيا به نظر شما ميتوانيم داروهاي شيميايي را
كنار بگذاريم و روي...
shokofa84  - درباره این مقاله |1386-12-3 07:29:48
مطالب عنوان شده ؛ مفید و آموزنده هستند .
امیدوارم که همواره به نوشتن درباره این گونه
مسائل موجود درجامه ادامه دهید . موفقیت شمارا
از خدای بزرگ خواستارم . شکوفه

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

اعلانات

1-آدرس سایت: http://www.javanim.org 

 

همچنين خود جوانان عزيز بايد در پرورش و اصلاح مفاهيمي كه به نظرشان ناقص يا نادرست است اقدام كنند؛ البته با رعايت ادب و احترام نسبت به نويسنده يا هر فرد يا گروه ديگري؛ تا انشاء الله مطالبي كه مطرح مي شود آموزنده و مفيد باشد

2-ارسال عكس: دوستان عزيز مي توانندعكس هاي مناسب اين سايت را ازطريق ايميل زيربراي ما ارسال نمايند.عكس ها توسط خودشما تهيه شده باشد:

lover.loyal@gmail.com

3-مقالات وخواندني هاي مناسب رااز طريق «ارسال نوشته هاي شما» براي ما ارسال نماييد.درج يك خواندني از منبعي ديگر در اين سايت به معناي تأييد صحت آن مطلب يا تأييد منبع آن نيست؛ بلكه هدف، صرفاً توجه به مواردي است كه ممكن است وجود داشته باشد و استمداد از افكار و ايده هاي جوانان در جهت رفع مشكلات احتمالي و استفاده از امكانات و موقعيت هاي مثبت اجتماعي

 

4- لطفاً مقالات و مطالب خواندنی خود را که مناسب این سایت می دانید از طریق گزینه ی ارسال مطالب فوق برای ما ارسال دارید تا در سایت منتشر گردد و مورد استفاده ی همه ی کاربران قرار گیرد. 

5-مطالب جوانیم و نظرات و دیدگاه های دوستان را از طریق صفحه ی فیس بوک جوانیم با آدرس زیر دنبال نمایید:

facebook.com/javanim 

oruspu numarasi canli sohbet numaralari sohbet hatlari telefonda sohbet telefonda sex sohbet numaralari arac muayene dava sorgulama trafik ceza sorgulama isimden numara sorgulama bilinmeyen numaralar