آمار سایت

مندرجات : 721
تعداد نمایش مندرجات : 8793216
بازديدکنندگان : 7084625

قسمتهای سایت

مقالات شما
خواندنیها

عضویت در خبرنامه

مقاله های ارسالی

لزوم وجود اديان
در اصطلاحاتي كه به كار مي بريم دقت كنيم
دروغ فتنه انگيز
پرتو اميد
جواهر وجود انسان
درد دل
ارزش زندگي و جنگ
قاچاقچي بيداردل
حيات نسل جوان ازديدگاه اخلاقي
چرا نماز می خوانیم؟
دین و علم
علم حقيقي
شاه کلید موفقیت
تجمل : راحتی یا اسارت؟
کدام مهمترین بود؟
نظري به توافق علم و دين
علم به تنهايي؟
یک اتفاق ساده
آسمانهانشانه ی بزرگی من است...
محبت
اکسیر
وحدت ادیان، امّا چگونه ؟
آیا علم می تواند خلاء روحانی ما را پر کند ؟
آمال
مهرجانان
نور رو پيدا كرديد؟
شيك بپوشيم اما....
دین و دنیای جدید
آرسنال 6- لیورپول3
شهرخالي است زعشاق
توانسانی یاشیطان؟
شعرفاصله
دین گریزی
درزيرآفتاب
خودتان بخوانید
به نام دوست دارانسان ها
سياست و پرسشهاي يك جوان-2
مهرانورازآن کشوردرخشید
نهایت ظلمت وبدایت نور
ردپا
همچون خدا
زندگی شیرین است
پائیز
ازکجاآمده ام ، آمدنم بهرچه بود؟
یگانه پرستی در دیانت بهایی
گفتگويي باخودم درايام صيام
راه حقیقت
رازونياز
قانون سوم نيوتن يامسيح؟
عشق آفرينان لحظه ها

مطالب خواندنی از منابع دیگر

دین گریزی چاپ پست الكترونيكي
جمعه, 20 بهمن 1385 01:08
تعداد بازدید :6465

نسل جوان کنونی، به سمتی پیش می رود که از خیلی مسائل دور می شود. یکی از این مسائل، دین است. در صورتی که دین تنها راه حل و بهترین گزینه برای نجات تمام مشکلات بشری از این گرداب فساد و تباهی است. دین باید سبب اتحاد و محبت باشد. تنها گزینه برای کمال، دین است. رسالت پیامبران برای تربیت و راهنمایی بشر بوده است؛ زیرا انسانها خود به تنهایی نمی توانند راه کمال خود را بدون هیچ راهنما طی کنند. اگر انسان درست تربیت نشود با حیوان تفاوتی ندارد. آن الگوهای تربیتی راکه در شان یک انسان است، می توان در دین یافت.

عوامل متعددی برای دین زدگی یا دین گریزی می توان پیدا کرد که به یکسری از آنها اشاره می کنیم. یکی از این عوامل فشار اجتماع یا حکومت است بر داشتن یک دین؛ یعنی جامعه براساس قوانین و عرف، شما را وادار بر قبول یک دین کند که آن دین هم از قبل تعریف وتعيين شده است؛ در غیر این صورت شما از خیلی از مزیت های جامعه، مثل حق دیه مساوی، برخوردارنخواهيدبود؛ چرا چون جامعه تعریف می کند که افراد چه دینی داشته باشند. این مسئله با تمام شئونات انسانی مغایرت دارد؛ زیرا انسان به دوقوه از حیوان تمایز دارد، یکی قوه تفکر است و دیگری قوه اختیار، اگر این دو قوه را از انسان بگیرند، دیگر انسانيت معنائی پیدا نمی کند.

عامل دیگری را که می توان در نظر گرفت اين است که روسای ادیان و علمای امروزی گمان می کنند که دین عبارت است از تقلید و پیروی از گذشتگان و نیاکان، لهذا هر گروه وقومی متوسل و پیرو تقالیدمي شوند و آن را حق هم می دانند و چون این تقالید حقیقتی ندارد؛ لهذا مخالف یکدیگربوده، سبب اختلاف و عداوت بین بشر شده است. به اين ترتيب است كه بسياري گمان می کننددین مخالف علم است و اعتقادات دینی را تفکر وتعمق لازم نیست و تطابق دادن با عقل و علم جائز نیست، زیرا علم و عقل مخالف دین است. دراين نگرش ابتدائي، عقائد دینی عبارتست از صرف تلقین روسای روحانی و آنچه راآنان بگویند، باید معتقد شد؛ ولو اینکه مخالف علم و عقل باشد. اماواقعيت اين است كه اگر دینی مخالف علم باشد، جهل است. پس باید دین مطابق عقل و علم باشد. بي توجهي به اين اصل علمي مسبب اختلافاتی است كه بین بشرموجوداست، که جمیعا منبعث از جهل و نادانی است. آگر آنها دین را تطبیق با عقل الهی و علم بکنند، همه پی به حقیقت آن می برند؛ آنگاه هیچ اختلافی نمی ماندو جمیع افراد عالم متحد می شوند. اعظم فضل الهی برای انسان علم است و وجه تمایز انسان با حیوان به عقل و علم است. آنچه انسان می شنود باید آن را تطبیق به عقل الهی و علم کند. اگر علم و عقل قبول کند، آن حق است؛ اما اگر بهیچوجه علم حقیقی و عقل کلی تصدیق نکند، آن جهل است . اگر بگوییم دین ضد عقل است، یعنی اینکه دین جهل است. لابد دین باید مطابق عقل باشد تا برای انسان اطمینانی حاصل شود. پس حکمت و عقل سالم، مطابق و ممد دین است نه مخالف.

از دلایل بالا این را می توان فهمید که هر چیزی که سبب دشمنی و کینه است، مورد غضب خداوند است و هر چیزی که سبب الفت و محبت است مورد قبول خداوند است. اگر دینی سبب جنگ و قتل و خونریزی شود، یقینا آن دین نیست؛ چون دین به منزله درمان است. اگردرمان باعث مریضی شود، البته درمان نباشد بهتر است .حال اگر دین سبب جنگ و خونریزی و قتل شود، البته بی دینی بهتر است. دین باید سبب الفت باشد، سبب محبت باشد، سبب ارتباط بین عموم بشر باشد.                                                          

افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
سبصبشبش  - یشسسیشیشی |1387-10-12 11:22:49
فزراسوبیسسفعجژنغفف
mohammad |1386-12-29 18:28:25
با سلام دوست عزیز من در این مورد به شدت مشکل
دارم (دین گریزی) فقط این را بگویم که نمازم را
می خوانم ولی رغبتم به دین بسیار پایین
است
دین برایم سنگین است خیلی سنگین. انسان
بسیار منزویی هستم. مهم ترین دلیلم از دین
گریزی نداشتن یک شادی حلال درست است. همیشه
شادیهایم گناه گونه است. واقعاً در عذابم.

تمنا می کنم کمکم کنید
خداحافظ

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

اعلانات

1-آدرس سایت: http://www.javanim.org 

 

همچنين خود جوانان عزيز بايد در پرورش و اصلاح مفاهيمي كه به نظرشان ناقص يا نادرست است اقدام كنند؛ البته با رعايت ادب و احترام نسبت به نويسنده يا هر فرد يا گروه ديگري؛ تا انشاء الله مطالبي كه مطرح مي شود آموزنده و مفيد باشد

2-ارسال عكس: دوستان عزيز مي توانندعكس هاي مناسب اين سايت را ازطريق ايميل زيربراي ما ارسال نمايند.عكس ها توسط خودشما تهيه شده باشد:

lover.loyal@gmail.com

3-مقالات وخواندني هاي مناسب رااز طريق «ارسال نوشته هاي شما» براي ما ارسال نماييد.درج يك خواندني از منبعي ديگر در اين سايت به معناي تأييد صحت آن مطلب يا تأييد منبع آن نيست؛ بلكه هدف، صرفاً توجه به مواردي است كه ممكن است وجود داشته باشد و استمداد از افكار و ايده هاي جوانان در جهت رفع مشكلات احتمالي و استفاده از امكانات و موقعيت هاي مثبت اجتماعي

 

4- لطفاً مقالات و مطالب خواندنی خود را که مناسب این سایت می دانید از طریق گزینه ی ارسال مطالب فوق برای ما ارسال دارید تا در سایت منتشر گردد و مورد استفاده ی همه ی کاربران قرار گیرد. 

5-مطالب جوانیم و نظرات و دیدگاه های دوستان را از طریق صفحه ی فیس بوک جوانیم با آدرس زیر دنبال نمایید:

facebook.com/javanim 

oruspu numarasi canli sohbet numaralari sohbet hatlari telefonda sohbet telefonda sex sohbet numaralari arac muayene dava sorgulama trafik ceza sorgulama isimden numara sorgulama bilinmeyen numaralar