دختران فراري چاپ
خواندنیها
جمعه, 21 ارديبهشت 1386 08:26
تعداد بازدید :10772

معاون دفتر امورآسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با استناد به اینکه ۴۰ درصد دختران فراریپذیرش شده در مراکز، اختلالات عصبی و شخصیتی داشته اند، گفت؛ استان قم با۵۳/۲۱نفر بیشترین نرخ فرار از منزل و سمنان با ۱۴/۱۸ نفر و تهران با ۵۵/۱۷نفر در رتبه های بعدی فرار دختران از منزل قرار دارند.

معاون دفتر امورآسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با استناد به اینکه ۴۰ درصد دختران فراریپذیرش شده در مراکز، اختلالات عصبی و شخصیتی داشته اند، گفت؛ استان قم با۵۳/۲۱نفر بیشترین نرخ فرار از منزل و سمنان با ۱۴/۱۸ نفر و تهران با ۵۵/۱۷نفر در رتبه های بعدی فرار دختران از منزل قرار دارند.
دکتر رضایی فر بااشاره به اینکه مطالعه روی ۱۲۰ دختر فراری نشان داده است که ۵۳ درصد آنهادارای پدر معتاد بوده و ۴۷ درصد مورد آزار فیزیکی قرار گرفته اند، افزود؛همچنین ۵۳ درصد پدران و ۶۳ درصد مادران این دختران بیسواد و ۲۰ درصد نیزفرزندان طلاق بودند.
وی با استناد به مطالعه دیگر سازمان بهزیستی روی ۱۷۵دختر فراری، اظهار کرد؛ نتایج این مطالعه نیز حاکی است که اغلب دختران موردبررسی تحصیلات زیردیپلم و سن کمتر از ۱۸ سال و نیمی از آنها سابقه بیش ازیکبار فرار داشتند و بیش از نیمی نیز فاقد هرگونه سابقه محکومیت قضائی بودهاند.
معاون دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، تماس با خطتلفن اورژانس اجتماعی «۱۲۳» را از دیگر راه های جذب و شناسایی دختران فراریبیان کرد و با اشاره به آمار دختران فراری پذیرش شده، گفت؛ از ابتدای سال تاکنون یکهزار و ۵۷۱ دختر فراری در مراکز پذیرش شدند و استان های تهران، خراسانرضوی، خوزستان، فارس و اصفهان به ترتیب دارای بالاترین میزان پذیرش دخترانفراری بوده اند.
وی آمار دختران فراری جمع آوری شده از سوی نیروی انتظامیدر شش ماهه اول سال جاری را ۷۹۷ نفر اعلام و بیان کرد؛ نیروی انتظامی در سالهای ۸۰ تا ۸۲ به طور میانگین سالانه دو هزار و ۵۰۰ نفر را جمع آوری کرده ازاین بین بیشترین آمار به ترتیب مربوط به استان های تهران، خراسان رضوی، فارس،گیلان، قم، اصفهان و خوزستان است. رضایی فر با استناد به اینکه بر اساسبرآورد نیروی انتظامی نرخ فرار از منزل در سال ۸۳، ۱۰ نفر در هر ۱۰۰هزار نفراست، ادامه داد؛ استان های سیستان و بلوچستان با نرخ ۳۷/۰ نفر، لرستان با۹۷/۱نفر و ایلام با ۲۵/۲ نفر به تناسب جمعیت، کمترین نرخ فرار از منزل درکشور را داشته اند.
وی با بیان اینکه دختران فراری شناسایی شده توسطنیروی انتظامی در پارک ها و سایر محیط های شهری در صورت داشتن خانواده، ارجاعداده می شوند، افزود؛ اگر این دختران مرتکب جرم شده و کمتر از ۱۸ سال سنداشته باشد، به کانون اصلاح و تربیت یا زندان و در غیر این صورت به مراکزمداخله در بحران اجتماعی سازمان بهزیستی فرستاده می شوند.

افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
سیا  - آگاهی مردم |1387-9-4 15:04:11
باعرض سلام وخسته نباشید لطفا توضیح دهید
درهنگام برخورد با دختران فراری چه کاری از
نظر وژدانی درست است
غعتفت |1387-4-27 13:23:47
ه56غ5

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."