Statistics

عضو: 565
مطلب: 885
سایت: 0
ستارگاني كه سقوط مي كنند
چاپ ايميل دانلود
نگارش: انيسا-د
۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۶

اگر در رسانه ها مثل رادیو و تلویزیون با دقت بیشتری نظر کنیم متوجه می شویم که به تازگی برنامه هایی که از بزرگان و علمای مذهبی پخش می گردد و از آنها دعوت می شود که در مورد امور دینی و روحانی صحبت کنند بسیار زیاد شده است. به نظر شما علت این اتفاق چه می تواند باشد ؟

اگر آسمان را به دین الهی تشبیه کنیم و پیامبر و مظهر ظهور را به خورشیدی درخشنده در آن ، می توان ستارگان را در این میان به علما ی مذهبی در هر دین تشبیه نمود. آسمان بلند و وسیع است ، همانگونه که دین و هدایت خداوند برای بشر، بی پایان و نامحدود. خورشید نور جهان و جهانیان را تأمین می کند یا حداقل در مورد منظومۀ شمسی می توان گفت که این منظومۀ بزرگ را نورباران می نماید همانطور که پیامبران ، این برگزیدگان پاک و متعالی پرودگار که مقدر است هدایت و کلام او را برای بشر گمراه شده در هر عصر و زمان بیاورند ، جهان را با تعالیم و احکام بی شمار خویش درخشان و نورافشان می نمایند و در واقع نور وروشنی سعادت و شادمانی حقیقی را به زندگی انسانهایی که به آنها ایمان و ایقان می یابند ارزانی می دارند.

در هر دور ، علمای دینی آن زمان در ابتدا ، اگر چه باعث پیشرفت و تکامل سطح دانش و بینش و درک مؤمنان از دیانت جدید می شوند ولی همین علم روزی برای آنها حجابی گسترده می گردد که آنها را از دیدن حقیقت باز می دارد و همین باعث می شود که دیگر اعمال و تلاش و کسب و افاضۀ علم آنها از روی پاکی قلب و صداقت و ایمان حقیقی نباشد و بلکه به خاطر حُبّ ریاست و مقام و موقعیت و معروفیت صورت پذیرد و در این زمان است که وای به حال آن دین و پیروانش خواهد بود، همه چشم و گوش بسته در دام تقلید علما افتاده و از یافتن و دیدن حقیقتی که روزی پیروِ آن بودند باز می مانند ، در واقع می توان گفت این علمای مذهبی در هر دور و دینی بوده اند که سبب انحطاط آن دین و غفلت مردمان گشته اند و آنقدر این انحطاط و غفلت و خوابزدگی شدید و عمیق می شود که هنگامی که خداوند هدایت و دیانت جدیدی برای بشرِ رو به نابودی می فرستد تا به یاری آن دوباره خود را از حضیضِ ذلت و نادانی به اوج دانایی و رستگاری برسانند ، به مخالفت و ضرب و شتم و آزار و اذیت برگزیدۀ پروردگار ، پیامبر و مظهر ظهور الهی ، می پردازند . و وای به حال آن عالمی که مردم را بر این امر تشویق نماید .

با ظهور دیانت و امر نوینِ خداوند ، علمای مذهبی دین قبل مقام و موقعیت و شهرت خویش را در خطری عظیم می بینند و درست به همین علت که منبعث از خود خواهی و نفس پرستی است ، مردم بیچاره را از شناخت و تحقیق در مورد امر و دین جدید باز می دارند و بر هر که به ندای باطن خود گوش دهد و به تحری و جستجوی حقیقت پردازد و به پیامبر آسمانی ایمان بیاورد حکم مُرتَد و کافر می رانند و او را اگر نابود نسازند ، به شکنجه و زندان مبتلا می کنند . اینانند آن ستارگانی که در روز قیام مظهر امر الهی و قیامت از آسمان دین فرو می ریزند و مقام و مَنیّت خود را در خطر نابودی می بینند . درست به همین دلیل است که محبوبیت و مقبولیت آنان به تدریج از بین می رود و مردم به سخنان و اعمالشان دیگر اعتمادی ندارند ، درست همانند آن ستارگان که در سراسر جهان نورشان رو به خاموشی و مقامشان رو به فراموشی است و از جایگاه بلند شان در آستانۀ سقوط اند.

 

نظریه
نوشته شده توسط کاربر نارون در 1386-03-01 15:26:44
تعبير زيبايي از بشارات اديان قبل در مورد ظهور بعد بيان كردي . شايد دليل عمده اي كه اكثر نفوس را از ايمان به پيامبر بعد محروم مي دارد توجه به ظاهر آيات است مثلا اينكه در قران آمده است كه در روز قيامت ماه و ستارگان سقوط مي كنند و يا خورشيد تاريك مي شود و شما در اين مقاله تو
عالي بود
نوشته شده توسط کاربر نارون در 1386-03-01 15:27:02
تعبير زيبايي از بشارات اديان قبل در مورد ظهور بعد بيان كردي . شايد دليل عمده اي كه اكثر نفوس را از ايمان به پيامبر بعد محروم مي دارد توجه به ظاهر آيات است مثلا اينكه در قران آمده است كه در روز قيامت ماه و ستارگان سقوط مي كنند و يا خورشيد تاريك مي شود و شما در اين مقاله توانستيد توجه را از تفسير ظاهري اين بشارات به معناي حقيقي آنها جلب ننمائيد. موفق باشيد
نوشته شده توسط کاربر شكيبا در 1386-03-03 02:48:50
انيساي عزيز، خيلي ممنون از مقالهء‌شما و تمثيل زيبايي كه به كار برده بوديد. فكر مي‌كنم بد نباشد در اينجا يادآوري كنم كه علماي حقيقت بيني هم وجود داشته‌اند كه به پيامبران جديد الهي ، حضرت باب و حضرت بهاءالله، ايمان آورده‌اند و مردم را هم به ايمان به ظهور جديد دعوت كرده‌اند: جناب سيد يحيي دارابي كه از بزرگترين علماي ايران بود و محمد شاه او را براي تحقيق دربارهء‌ دين جديد به شيراز فرستاد و او به حضرت باب ايمان آورد و در راه ايشان به شهادت رسيد، يا جناب حجت زنجاني و بسياري علماي ديگر.

نظر بدهيد
لطفا نقد و نظریات خود را صرفا در رابطه با موضوع مقاله بنویسید. متن هایی که در آن به افراد تهمت و یا بی حرمتی شده باشد، و همچنین نوشته هایی که حاوی آدرس سایت شما یا سایت های دیگران باشد فورا از سایت حذف خواهند شد.
کاربر:*
ایمیل:
عنوان نظر:
متن نظر:*

کلمه رمز:*Code
قبل از ارسال این کد را وارد کنید

Powered by AkoComment!

 

اعلانات

1-برخي مناسبت هاي بين المللي آذرماه: (تعيين شده توسط سازمان ملل متحد)

21نوامبر(1آذر) روز جهاني تلويزيون

25نوامبر( 5آذر) روز بين المللي رفع خشونت عليه زنان

29نوامبر(9آذر) روز بين المللي همبستگي با مردم فلسطين

3دسامبر(13آذر) روز بين المللي معلولان

10دسامبر(20آذر) روز معيارهاي اخلاقي انساني

20دسامبر(30آذر)  روز همبستگي نوع بشر


2-ارسال عكس: دوستان عزيز مي توانندعكس هايي را كه مناسب اين سايت تشخيص مي دهند، ازطريق ايميل زيربراي ما ارسال نمايند.عكس ها توسط خودشما تهيه شده باشد:

This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

3-بلاگ ها: ازجوانان عزيزدعوت مي كنيم درسايت بلاگ هاي جوانيم ، بلاگ خودراتأسيس كنند. بلاگ هاي جوانيم،محيطي اختصاصي براي ابراز صميمانه ي افكار ونظريات شما


 4-مقالات وخواندني هاي مناسب رااز طريق «ارسال نوشته هاي شما» براي ما ارسال نماييد

5- ازسایت گفتمان جوانیم دیدن کنید. گفتمان جوانيم امكاني متفاوت وميداني جديد براي فعاليت هاي جوانان است وهدف آن ايجادفضايي دوستانه وصميمانه است كه درآن، جوانان بتوانندمباحثات مفيدي پيرامون مسائل ومباحث مختلف داشته باشند.

 

کیبورد