Statistics

عضو: 565
مطلب: 885
سایت: 0
دوستی
چاپ ايميل دانلود
نگارش: هوشمند- د
۰۳ اسفند ۱۳۸۵

چگونه است که نهال دوستی سبز می شود ؟

بسیاری از اوقات دوستی ها اتفاقا شکل می گیرند. فی المثل دانش آموز کلاس اولی که در نخستین روز دبستان به همکلاسی خود مدادی قرض می دهد، ممکن است شعله ي دوستی ابدی را در قلب او بر افروزد . این دو ممکن است در ابتدا کمترین شباهت را به یکدیگر داشته باشند، اما در دامان دوستی بسیاری از شباهت ها ایجاد می گردد ، اخلاق سرایت می کند ، علایق به هم نزدیک می گردد و سلایق مطابقت می یابد . گویی یک روح است که بر دو جسم فرمان می راند. خیلی وقت ها در جزئیات نیز ، از طرز پوشش گرفته تا شیوه نگارش ، می توان رد پای شباهت را پیدا کرد. به همین جهت است که گفته اند هر کسی را می توان از دوستانش شناخت. در این جا رونوشت برابر اصل است. هر چه که در نسخه اصلی باشد در سایر نسخه ها نیز دیده می شود. 

پس چقدر مهم است که در نسخه اصلی چه نوشته شده باشد. چقدر مهم است که کشتی دوستی ما را کدامین دوست ، ناخدا و سکان دار است. دوستی که طریق هدایت و جهت رستگاری را می داند و به تعبیری سلسله جنبان عشق است ویا دوستی که خود گمشده راهست ونابینای طریق و به قولی کوری است که عصاکش کور دیگر است.  

چقدر مایه خوشوقتی است که عالم دوستی افق اعلایی داشته باشد ! جهتی داشته باشد وهدفی . هدفی که جملگی دوستان بدان چشم دوزند و دل در آن بیاویزند. مقصود ومراد از دوستی را آن بدانند که بیایید دست به دست هم دهیم و فردا به آن نقطه رسیم که امروز در آن نیستیم. اگر چنین باشد در دوستی موفقیم. والّا چقدر مایه تاسف است که بی هدف باشیم و ابن الوقت. به طناب دوستان ناباب در چاه تباهی فروافتیم و امروز حسرت دیروز خوریم. 

البته و صد البته امید است که چنان نباشد و به تایید حضرت دوست کسی را به همنشینی برگزینیم که نام دوست زیبنده اوست.                                                                        

نظریه

نظر بدهيد
لطفا نقد و نظریات خود را صرفا در رابطه با موضوع مقاله بنویسید. متن هایی که در آن به افراد تهمت و یا بی حرمتی شده باشد، و همچنین نوشته هایی که حاوی آدرس سایت شما یا سایت های دیگران باشد فورا از سایت حذف خواهند شد.
کاربر:*
ایمیل:
عنوان نظر:
متن نظر:*

کلمه رمز:*Code
قبل از ارسال این کد را وارد کنید

Powered by AkoComment!

 

اعلانات

1-برخي مناسبت هاي بين المللي آذرماه: (تعيين شده توسط سازمان ملل متحد)

21نوامبر(1آذر) روز جهاني تلويزيون

25نوامبر( 5آذر) روز بين المللي رفع خشونت عليه زنان

29نوامبر(9آذر) روز بين المللي همبستگي با مردم فلسطين

3دسامبر(13آذر) روز بين المللي معلولان

10دسامبر(20آذر) روز معيارهاي اخلاقي انساني

20دسامبر(30آذر)  روز همبستگي نوع بشر


2-ارسال عكس: دوستان عزيز مي توانندعكس هايي را كه مناسب اين سايت تشخيص مي دهند، ازطريق ايميل زيربراي ما ارسال نمايند.عكس ها توسط خودشما تهيه شده باشد:

This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

3-بلاگ ها: ازجوانان عزيزدعوت مي كنيم درسايت بلاگ هاي جوانيم ، بلاگ خودراتأسيس كنند. بلاگ هاي جوانيم،محيطي اختصاصي براي ابراز صميمانه ي افكار ونظريات شما


 4-مقالات وخواندني هاي مناسب رااز طريق «ارسال نوشته هاي شما» براي ما ارسال نماييد

5- ازسایت گفتمان جوانیم دیدن کنید. گفتمان جوانيم امكاني متفاوت وميداني جديد براي فعاليت هاي جوانان است وهدف آن ايجادفضايي دوستانه وصميمانه است كه درآن، جوانان بتوانندمباحثات مفيدي پيرامون مسائل ومباحث مختلف داشته باشند.

 

کیبورد